Laufer - Svijet Za Nas - DĆ SVIJET ZA NAS - YouTube : Laufer lyrics powered by www.musixmatch.com.

Laufer - Svijet Za Nas - DĆ SVIJET ZA NAS - YouTube : Laufer lyrics powered by www.musixmatch.com.. Videospot, prvi put na youtubeu! U tvom sam gradu jednu noć a želim tu i ostati kažeš, naći ćemo lijek dopusti da ti pomognem. (s reizdanja albuma the best off). Laufer svijet za nas davide day trio the man i love ice city ent suits mafia presents mischief s back mischief feat donna b general mcarthur hambrick and joyful noise choral ensemble he gave his all sadboyjay feat xords worldstar feat xords алена папа мама art paul schlosser the no shoe blues dr. Na tvojim toplim usnama želim da se izgubim sa licem svojim pokrij me i ne daj da me pokvare.

B5 ne daj mi da vidim g5 a5 ovo nije svijet za nas b5 ne daj mi da znam g5 play distorted intro part 2 ovo nije svijet za nas. U tvom sam gradu jednu noć a želim tu i ostati kažeš, naći ćemo lijek dopusti da ti pomognem. U tvom sam gradu jednu noc a zelim tu i ostati kazes, naci cemo lijek dopusti da ti ne daj mi da vidim ovo nije svijet za nas ne daj mi da znam ovo nije svijet za nas na tvojim toplim usnama zelim da se izgubim sa licem svojim pokrij me i ne daj da me pokvare. Na tvojim toplim usnama želim da se izgubim sa licem svojim pokrij me i ne daj da me pokvare. (s reizdanja albuma the best off).

Zpěvák Josef Laufer kdysi zklamal kolegu Pavla Bobka: Šlo ...
Zpěvák Josef Laufer kdysi zklamal kolegu Pavla Bobka: Šlo ... from g.denik.cz
U tvom sam gradu jednu noć a želim tu i ostati kažeš, naći ćemo lijek dopusti da ti pomognem. Mogu li prespavati uz tebe sve te godine prve suze s lica tvog ne zelim da me probude. Na tvojim toplim usnama želim da se izgubim sa licem svojim pokrij me i ne daj da me pokvare. Laufer lyrics powered by www.musixmatch.com. U tvom sam gradu jednu noć a želim tu i ostati kažeš, naći ćemo lijek dopusti da ti pomognem. Ne daj mi da vidim ovo nije svijet za nas ne daj mi da znam ovo nije svijet za nas. Ne daj mi da vidim ovo nije svijet za nas ne daj mi da znam ovo nije svijet za nas. B5 ne daj mi da vidim g5 a5 ovo nije svijet za nas b5 ne daj mi da znam g5 play distorted intro part 2 ovo nije svijet za nas.

(s reizdanja albuma the best off).

Mogu li prespavati uz tebe sve te godine prve suze s lica tvog ne zelim da me probude. Na tvojim toplim usnama želim da se izgubim sa licem svojim pokrij me i ne daj da me pokvare. Na tvojim toplim usnama želim da se izgubim sa licem svojim pokrij me i ne daj da me pokvare. B5 ne daj mi da vidim g5 a5 ovo nije svijet za nas b5 ne daj mi da znam g5 play distorted intro part 2 ovo nije svijet za nas. U tvom sam gradu jednu noc a zelim tu i ostati kazes, naci cemo lijek dopusti da ti ne daj mi da vidim ovo nije svijet za nas ne daj mi da znam ovo nije svijet za nas na tvojim toplim usnama zelim da se izgubim sa licem svojim pokrij me i ne daj da me pokvare. U tvom sam gradu jednu noć a želim tu i ostati kažeš, naći ćemo lijek dopusti da ti pomognem. Videospot, prvi put na youtubeu! Ne daj mi da vidim ovo nije svijet za nas ne daj mi da znam ovo nije svijet za nas. (s reizdanja albuma the best off). Ne daj mi da vidim ovo nije svijet za nas ne daj mi da znam ovo nije svijet za nas na tvojim toplim usnama zelim da se izgubim sa licem svojim pokrij me i ne daj da me pokvare. Laufer lyrics powered by www.musixmatch.com. Laufer svijet za nas davide day trio the man i love ice city ent suits mafia presents mischief s back mischief feat donna b general mcarthur hambrick and joyful noise choral ensemble he gave his all sadboyjay feat xords worldstar feat xords алена папа мама art paul schlosser the no shoe blues dr. Ne daj mi da vidim ovo nije svijet za nas ne daj mi da znam ovo nije svijet za nas.

U tvom sam gradu jednu noć a želim tu i ostati kažeš, naći ćemo lijek dopusti da ti pomognem. U tvom sam gradu jednu noć a želim tu i ostati kažeš, naći ćemo lijek dopusti da ti pomognem. Palazzo ploech ft elena brumini svijet za nas laufer cover live in gkl. Na tvojim toplim usnama želim da se izgubim sa licem svojim pokrij me i ne daj da me pokvare. Ne daj mi da vidim ovo nije svijet za nas ne daj mi da znam ovo nije svijet za nas na tvojim toplim usnama zelim da se izgubim sa licem svojim pokrij me i ne daj da me pokvare.

SVIJET OKO NAS - Enciklopedija za djecu i omladinu, I. i II.
SVIJET OKO NAS - Enciklopedija za djecu i omladinu, I. i II. from www.njuskalo.hr
(s reizdanja albuma the best off). U tvom sam gradu jednu noc a zelim tu i ostati kazes, naci cemo lijek dopusti da ti ne daj mi da vidim ovo nije svijet za nas ne daj mi da znam ovo nije svijet za nas na tvojim toplim usnama zelim da se izgubim sa licem svojim pokrij me i ne daj da me pokvare. Na tvojim toplim usnama želim da se izgubim sa licem svojim pokrij me i ne daj da me pokvare. Ne daj mi da vidim ovo nije svijet za nas ne daj mi da znam ovo nije svijet za nas. Ne daj mi da vidim ovo nije svijet za nas ne daj mi da znam ovo nije svijet za nas. Mogu li prespavati uz tebe sve te godine prve suze s lica tvog ne zelim da me probude. Ne daj mi da vidim ovo nije svijet za nas ne daj mi da znam ovo nije svijet za nas na tvojim toplim usnama zelim da se izgubim sa licem svojim pokrij me i ne daj da me pokvare. U tvom sam gradu jednu noć a želim tu i ostati kažeš, naći ćemo lijek dopusti da ti pomognem.

Laufer svijet za nas davide day trio the man i love ice city ent suits mafia presents mischief s back mischief feat donna b general mcarthur hambrick and joyful noise choral ensemble he gave his all sadboyjay feat xords worldstar feat xords алена папа мама art paul schlosser the no shoe blues dr.

Laufer lyrics powered by www.musixmatch.com. Na tvojim toplim usnama želim da se izgubim sa licem svojim pokrij me i ne daj da me pokvare. B5 ne daj mi da vidim g5 a5 ovo nije svijet za nas b5 ne daj mi da znam g5 play distorted intro part 2 ovo nije svijet za nas. U tvom sam gradu jednu noc a zelim tu i ostati kazes, naci cemo lijek dopusti da ti ne daj mi da vidim ovo nije svijet za nas ne daj mi da znam ovo nije svijet za nas na tvojim toplim usnama zelim da se izgubim sa licem svojim pokrij me i ne daj da me pokvare. Mogu li prespavati uz tebe sve te godine prve suze s lica tvog ne zelim da me probude. (s reizdanja albuma the best off). Videospot, prvi put na youtubeu! Na tvojim toplim usnama želim da se izgubim sa licem svojim pokrij me i ne daj da me pokvare. U tvom sam gradu jednu noć a želim tu i ostati kažeš, naći ćemo lijek dopusti da ti pomognem. Ne daj mi da vidim ovo nije svijet za nas ne daj mi da znam ovo nije svijet za nas. Ne daj mi da vidim ovo nije svijet za nas ne daj mi da znam ovo nije svijet za nas na tvojim toplim usnama zelim da se izgubim sa licem svojim pokrij me i ne daj da me pokvare. U tvom sam gradu jednu noć a želim tu i ostati kažeš, naći ćemo lijek dopusti da ti pomognem. Ne daj mi da vidim ovo nije svijet za nas ne daj mi da znam ovo nije svijet za nas.

U tvom sam gradu jednu noć a želim tu i ostati kažeš, naći ćemo lijek dopusti da ti pomognem. Videospot, prvi put na youtubeu! Ne daj mi da vidim ovo nije svijet za nas ne daj mi da znam ovo nije svijet za nas. Mogu li prespavati uz tebe sve te godine prve suze s lica tvog ne zelim da me probude. Ne daj mi da vidim ovo nije svijet za nas ne daj mi da znam ovo nije svijet za nas.

ex yu pop rock nostalgija nova vol.2 - Page 9 - Forum Klix.ba
ex yu pop rock nostalgija nova vol.2 - Page 9 - Forum Klix.ba from bp0.blogger.com
U tvom sam gradu jednu noć a želim tu i ostati kažeš, naći ćemo lijek dopusti da ti pomognem. Ne daj mi da vidim ovo nije svijet za nas ne daj mi da znam ovo nije svijet za nas na tvojim toplim usnama zelim da se izgubim sa licem svojim pokrij me i ne daj da me pokvare. (s reizdanja albuma the best off). Na tvojim toplim usnama želim da se izgubim sa licem svojim pokrij me i ne daj da me pokvare. U tvom sam gradu jednu noc a zelim tu i ostati kazes, naci cemo lijek dopusti da ti ne daj mi da vidim ovo nije svijet za nas ne daj mi da znam ovo nije svijet za nas na tvojim toplim usnama zelim da se izgubim sa licem svojim pokrij me i ne daj da me pokvare. Laufer svijet za nas davide day trio the man i love ice city ent suits mafia presents mischief s back mischief feat donna b general mcarthur hambrick and joyful noise choral ensemble he gave his all sadboyjay feat xords worldstar feat xords алена папа мама art paul schlosser the no shoe blues dr. Videospot, prvi put na youtubeu! Mogu li prespavati uz tebe sve te godine prve suze s lica tvog ne zelim da me probude.

(s reizdanja albuma the best off).

Na tvojim toplim usnama želim da se izgubim sa licem svojim pokrij me i ne daj da me pokvare. U tvom sam gradu jednu noc a zelim tu i ostati kazes, naci cemo lijek dopusti da ti ne daj mi da vidim ovo nije svijet za nas ne daj mi da znam ovo nije svijet za nas na tvojim toplim usnama zelim da se izgubim sa licem svojim pokrij me i ne daj da me pokvare. Palazzo ploech ft elena brumini svijet za nas laufer cover live in gkl. Videospot, prvi put na youtubeu! Ne daj mi da vidim ovo nije svijet za nas ne daj mi da znam ovo nije svijet za nas. (s reizdanja albuma the best off). Ne daj mi da vidim ovo nije svijet za nas ne daj mi da znam ovo nije svijet za nas. Laufer svijet za nas davide day trio the man i love ice city ent suits mafia presents mischief s back mischief feat donna b general mcarthur hambrick and joyful noise choral ensemble he gave his all sadboyjay feat xords worldstar feat xords алена папа мама art paul schlosser the no shoe blues dr. Na tvojim toplim usnama želim da se izgubim sa licem svojim pokrij me i ne daj da me pokvare. Ne daj mi da vidim ovo nije svijet za nas ne daj mi da znam ovo nije svijet za nas na tvojim toplim usnama zelim da se izgubim sa licem svojim pokrij me i ne daj da me pokvare. Mogu li prespavati uz tebe sve te godine prve suze s lica tvog ne zelim da me probude. U tvom sam gradu jednu noć a želim tu i ostati kažeš, naći ćemo lijek dopusti da ti pomognem. B5 ne daj mi da vidim g5 a5 ovo nije svijet za nas b5 ne daj mi da znam g5 play distorted intro part 2 ovo nije svijet za nas.

Ne daj mi da vidim ovo nije svijet za nas ne daj mi da znam ovo nije svijet za nas laufer. Na tvojim toplim usnama želim da se izgubim sa licem svojim pokrij me i ne daj da me pokvare.

Posting Komentar

0 Komentar